HomeNesselande INFO nieuwsKoningsdag Storm (skibaan) Nesselande 27 april 2023 festiviteiten #DJ

Koningsdag Storm (skibaan) Nesselande 27 april 2023 festiviteiten #DJ

Kunnen jullie ook niet wachten tot we weer open gaan op 1 april?! 👀 Wij ook niet! Maar gelukkig hebben we nóg meer nieuws voor jullie.... 🎶 WE ZIJN ER WEER BIJ EN DAT IS... 🎶 Ja, we gaan weer een feestje bouwen in Nesselande op 27 April bij Storm! 🥳 Vorig jaar was het één groot feest: vele honderden feestgangers, fantastische DJ's en entertainment in allerlei soorten en maten voor jong & oud. Jullie enthousiasme was onwerkelijk. 🧡 Daarom hebben we besloten om het dit jaar nóg een keer te organiseren, met nóg meer gezelligheid. Zo hoeven jullie Nesselande helemaal niet uit en kun je gewoon heerlijk komen feesten aan het water! 🏝️ Kunnen we ook op jou rekenen?

Lente 2023 opent eetgelegenheid Storm bij de skibaan wederom haar deuren na een “winterslaap”. Net voor de opening kondigt Storm ook een spetterend Koningsdag-feest aan in Nesselande.

 

Op Facebook meldt Storm eind maart 2023:

Kunnen jullie ook niet wachten tot we weer open gaan op 1 april?! 👀 Wij ook niet! Maar gelukkig hebben we nóg meer nieuws voor jullie….
🎶 WE ZIJN ER WEER BIJ EN DAT IS… 🎶 Ja, we gaan weer een feestje bouwen in Nesselande op 27 April bij Storm! 🥳 Vorig jaar was het één groot feest: vele honderden feestgangers, fantastische DJ’s en entertainment in allerlei soorten en maten voor jong & oud. Jullie enthousiasme was onwerkelijk. 🧡
Daarom hebben we besloten om het dit jaar nóg een keer te organiseren, met nóg meer gezelligheid. Zo hoeven jullie Nesselande helemaal niet uit en kun je gewoon heerlijk komen feesten aan het water! 🏝️ Kunnen we ook op jou rekenen?
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair