Het is het project dat viral ging vol fakenews. Nesselanders zouden niets van het project afweten, maar toch bleek – en al vroeg door ons op Nesselande.info gemeld – dat het een project uit het bestemmingsplan uit 1998, 2011 en 2014 is gebleken. Ook zouden er 900 (!) woningen komen, maar worden er 116 gerealiseerd en blijft het grootste deel van het prak Common Green gewoon.. groen.  

U kunt bij de bijeenkomst zijn

Op dinsdag 6 juli is er een online informatiebijeenkomst over het woningbouwplan Common Green in Nesselande. Het gaat om de bouw van 116 woningen in het gebied tussen de Wollefoppenweg en de Corsicalaan. Op de bijeenkomst worden het woningbouwplan en de inrichting van de directe leefomgeving eromheen besproken.
De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 20.30 uur. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Aanmelden tot 5 juli 2021

Aanmelden kan tot 5 juli 2021 via het e-mailadres nesselandeso@rotterdam.nl. Na aanmelding sturen we een link voor de online bijeenkomst die in Microsoft Teams wordt gehouden, met een handleiding erbij voor het gebruik van Microsoft Teams.
Meer informatie over het project Common Green is te vinden op www.rotterdam.nl/commongreen
Vorig artikelNesselande horecagebied: Voorstel ‘Nessa fish’ hip Ibiza-restaurant Corsicalaan/Kosboulevard
Volgend artikelWIN! Boulevard Nesselande geeft 4 plekken weg op de jaarlijkse Nesse Sloepen Rally Zevenhuizerplas

2 REACTIES

  1. Op de site van de gemeente staat het wat duidelijker wat nu uiteindelijk de plannen zijn:
    Drie of vier woongebouwen met rondom grasveld.
    De locatie Common Green ligt tussen de Wollefoppenweg en de Corsicalaan. Op deze locatie zijn een aantal – drie of vier – woongebouwen gepland met in totaal 116 appartementen. Er komen enkele gebouwen van vier verdiepingen op een half verdiepte plint. Dit zijn middenhuurwoningen. En er komt één gebouw van negen verdiepingen, eveneens op een half verdiepte plint. Dit zijn sociale huurwoningen voor ouderen. De woongebouwen hebben hun entree aan de noordzijde. Het grasveld blijft gewoon openbaar toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.