Er wordt een boortoren van Eneco geplaatst op het bedrijventerrein Nesselande.  Er zijn vragen over deze plaatsing en de bijeffecten zoals trillingen en ‘Groningse praktijken’. 

Online sessie 

De online informatiesessie is kleinschalig van opzet en duurt ongeveer een uur. We willen graag weten in welke rol u aansluit tijdens de sessie, zodat de informatie zo relevant mogelijk is voor u als bewoner of ondernemer. Daarom vragen we u hieronder een keuze te maken.


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNieuwe #Aldi supermarkt, Hoofdweg-Zuid (achter Hornbach), gaat 10 december 2021 open
Volgend artikel[VIDEO] Timelapse zonsopgang skyline @Nesselande, december 2021 #zon #opgang #skyline #torens #nieuws #nesselande #weer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.