Aldi supermarkt, nieuws Nesselande

Over de deze Aldi is veel gezegd en gesproken. Zuidplas wilde de komst van deze supermarkt tegenhouden uit angst voor concurrentie voor de de bestaande supermarkten in de gemeente. Een ‘maas in de wet’ wist de komst toch mogelijk te maken.

Begin december was het parkeerterrein nog vooral een groot moeras en waren de platen aan de buitenkant beneden nog maar deels geplaatst, maar de supermarkt gaat vrijdag 10 december 2021 open.

 

Aldi, supermarkt nieuws Nesselande

Op vrijdag 10 decmber 021 om 8.00 uur openen wij ons nieuwe filiaal in Nieuwerkerk aan den IJssel gelegen aan de Hoofdweg Zuid 64.

ALDI Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoofdweg Zuid 64
2912 EE Nieuwerkerk aan den IJssel

Openingstijden
Ma 
Di 
Wo 
Do 
Vr 
Za 
Zo 


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelLoopgroep @Nesselande: 30 januari 2022 een metro run #nieuws #nesselande #metro
Volgend artikel8 en 14 december 2021 informatiesessies boortoren Nesselande #trillingen #warmteopslag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.