kaartspaanbmassagenov2014 (2)Massage Moment heeft een aantrekkelijk December aanbod!  Speciale Relaxmassage voor slechts €30,- ! Een uur lang genieten. Reserveer nu dit heerlijke Massagemoment!

*Ook voor Stoelmassage, Indiase Faceliftmassage, Thaise massage! Massage Moment, Marius Richtersstraat 48, Rotterdam-Nesselande, 06-53.555.946

info@massagenesselande.nl / www.massagenesselande.nlDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNieuwe winkelconcept Boulevard Nesselande: Bezoekers betrokken bij verhuur winkelruimtes
Volgend artikelFiles in Nesselande? Wanneer stapt u op de fiets?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.