HomeActiviteiten Nieuws NesselandeAsfalt-werkzaamheden Schollevaartse Dreef- A20 - Zevenkampse ring

Asfalt-werkzaamheden Schollevaartse Dreef- A20 – Zevenkampse ring

Juli-augustus 2022 wordt het asfalt van het fietspad en de rijbaan op de Schollevaartse Dreef vervangen. Ook vervangt de gemeente de openbare verlichting en brengt gras en beplanting aan. De werkzaamheden duren ongeveer drie weken.

18 juli 2022 zijn de werkzaamheden aan de fietspaden gestart. Tijdens de werkzaamheden blijft er altijd één zijde van het fietspad beschikbaar voor gebruik. Deze werkzaamheden duren twee weken. Vanaf 15 augustus vervangen we ook het asfalt van de rijbaan. Deze is dan één week afgesloten voor doorgaand verkeer.

 

Werkgebied

Het werkgebied is de Schollevaartse Dreef tussen het viaduct over snelweg A20 en de kruising met de Zevenkampse Ring. De kruising met de Zevenkampse Ring blijft toegankelijk voor doorgaand verkeer.

Bereikbaarheid

De aangrenzende woningen blijven bereikbaar. Voor het gedeelte van de wijk aan de kant van de Schildmeer maken we een tijdelijke ontsluitingsroute. Deze ontsluiting is dan ter hoogte van de kruising tussen de Schollevaartse Dreef en de Zevenkampse Ring. We zetten hierbij verkeersregelaars in. De andere kant van de wijk heeft ontsluiting via de Grote Wielen.

Omleidingsroute

Borden geven de omleidingsroute aan. Deze route loopt via de Zevenkampse Ring, Zevenkampseweg, Capelseweg en de Hoofdweg.

Werktijden en overlast

De werkzaamheden aan het fietspad vinden plaats van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot ongeveer 17.00 uur. Soms wordt langer doorgewerkt in de avond, nacht of in de weekenden. De werkzaamheden aan de rijbaan vinden dag en nacht plaats van maandag tot en met vrijdag.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular