Beach Club NesselandeBeach Club Nesselande

Beach Club Nesselande aan de Kosboulevard maakt jaarlijks het zanderig veld winterklaar. Winter 2021/2022 komt daar een flinke opknapbeurt bij kijken en zijn er nog twee velden vrij om te sporten gezien de (corona)behoefte ook in de winter.

Vijf dingen krijgen extra aandacht:

  1. Verkennen mogelijkheden verenigingsgebouw. Afgelopen jaar is er een ambitieplan geschreven, dat nu met betrokken partijen zoals de Gemeente Rotterdam, Sportbedrijf Rotterdam, atletiekvereniging Trackstars Nesselande en Rotterdam Sportsupport besproken wordt. Ook hebben we hier in 2020 en 2021 al geld voor gereserveerd. Wij willen uitzicht krijgen op een eigen thuis met kantine, ruime opslag, sanitair en kleedruimten. We zien een gebouw voor ons dat door allerlei sportaanbieders (verenigingen, fitnessgroepen, bootcampclubs, dansscholen, etcetera) gebruikt kan worden. Een bijzonder traject, het begin is er!
  2. Blok 0! Trainingen gingen in principe vanaf 1 mei van start. Voor de jeugd en jongvolwassenen afgelopen jaar al eerder, dat willen we (net als nazomerblok 3) voor iedereen mogelijk maken
  3. Toernooikalender. Afgelopen twee jaar hebben we veel toernooien georganiseerd. Dit seizoen ook drie keer beachtennis. Dit lukte ook door leden die ondersteunden bij de organisatie op de dag zelf. Voor komende zomer willen we bij het begin van het seizoen de toernooienkalender duidelijk hebben
  4. Team Locatie. Het onderhouden van de locatie komt nu voornamelijk op het bestuur aan. Voor de ontwikkeling van de locatie en de club is het goed dat hier een groep leden het voortouw in gaat nemen. Wil je hier meer over weten? Zoek contact met één van de bestuursleden (Frank, Lotte, Martijn, Rebekka, Richard, Sjani, William)!
  5. Uitbreiden organisatie. Zoals in dit bericht duidelijk wordt doen we steeds meer en met steeds meer mensen. Samen zorgen we voor een betere organisatie, betere communicatie, mooiere locatie en meer evenementen. Richting volgende zomer gaan we hiervoor meer leden benaderen. Als je ideeën hebt of iets wilt bijdragen horen we het graag!

Dinsdag 15 februari 2022 staat er een ALV en padel gepland.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[VIDEO] Wat leeft er zo rondom de Nesselande beach zomer 2021?
Volgend artikelWoensdag 5 januari 2022 12 – 15.30 uur op Jan Wilspad Nesselande uw kerstboom inleveren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.