Bewoners Pablo Picassostraat (Nesselande) helpen politie bij poging diefstal Audi RS5

In de nacht van zondag op maandag 22 juli 2019 kreeg de Politie Rotterdam-Oost twee meldingen dat er in de Pablo Picassostraat ( Nesselande ) vermoedelijk een voertuig zou worden gestolen. Oplettende bewoners zagen vier verdachten personen bij een voertuig vandaan rennen en stapten in een ander voertuig, waarvan het kenteken werd doorgegeven, de Politie Rotterdam-Oost meldt op Facebook:

Nadat de melding bij 112 binnenkwam zijn wij ter plaatse gegaan. Wij troffen een sportieve Audi midden in de straat aan, met de ramen geopend. Op het voertuig waren veel afdrukken te zien van handen. Wij hadden het vermoeden dat de Audi bij iemand voor de deur was weggeduwd de straat op.

Wij wisten de eigenaar van de Audi RS5 te achterhalen die nogal verbaasd reageerde op het feit dat zijn auto verderop midden op de straat stond. De eigenaar had goede camerabeelden van de diefstal, waardoor wij een duidelijk signalement van de verdachten hadden.

Inmiddels kregen wij te horen dat er door politie Utrecht een achtervolging had plaatsgevonden met een voertuig, voorzien van het kenteken dat bij onze melding was weggereden. Het voertuig, met naar later bleek, gestolen kentekenplaten, was per toeval opgepikt doordat deze te hard reed over de snelweg. Ter hoogte van Nieuwegein zijn met behulp van o.a de politieheli, vier op de vlucht geslagen verdachten aangehouden.

De verdachten zijn geen onbekenden van de politie en zullen worden verhoord door de recherche van ons basisteam. Super dat getuigen direct politie belden en een kenteken konden noteren. Mede hierdoor zitten de verdachten nu vast op het bureau! Dank voor het melden! ^

Via: https://www.facebook.com/PolitieRijnmondOost/


Dit artikel heeft 741 views
Over Redactie 2299 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.