CuliNESSE is het culinaire muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Rotterdam-Nesselande. Dit evenement, dat elk jaar voor en door de regio tot stand komt, had haar eerste editie in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot een iconisch evenement in Nesselande en omgeving. In 2020 moest door COVID-19 de 10e editie helaas uitvallen. Er waren toen al 25.000 kaarten verkocht en die blijven geldig.

April 2021 geeft de organisatie aan dat zij erop vertrouwen dat 26, 27 en 28 augustus 2021 de 10e editie welzeker door kan gaan. De overheid kent een speciaal fonds voor events die toch vanwege COVID-19 afgeblazen moeten worden.

Eventueel gebruiken wij sneltesten bij de ingang.

De overgebleven kaarten in der verkoop

Jij kunt erbij zijn! De kaartverkoop start op vrijdag 9 april om 10:00 uur. Ga naar de website voor kaarten: www.culinesse.nl/tickets

CuliNESSE gaat open volgens de richtlijnen van de overheid die op dat moment gelden. Zo kan iedereen veilig komen genieten.

Culinesse 2021 heeft exact dezelfde bezetting als vorig jaar. De organisatie heeft zangeres Anouk, zanger André Hazes en de band Krezip als hoofdacts gestrikt. Verder staan Nielson, Candy Dulfer, Van Dik Hout, Dotan, Nick & Simon en Alain Clark op het podium van het evenemententerrein aan het strand.

Ze zijn optimistisch dat de ontwikkelingen snel de goede kant op zullen gaan en dat er aan het einde van de zomer weer evenementen mogelijk zijn. Achter de schermen zijn ze al druk bezig met de organisatie van een supergave CuliNESSE editie.

 

 

Vorig artikel“Voorkeur eigen inwoners Vijfde Dorp; angst voor vastlopen omgeving Zuidplas door ontbreken verkeers- en mobiliteitsplan”
Volgend artikelLuchtkwaliteit.nl: Matige luchtkwaliteit boven Nesselande en omgeving

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.