HomeGemeente #raad010'Geloofwaardigheid Leefbaar Rotterdam neemt per #010raad vergadering af' #vanschaik #buijt

‘Geloofwaardigheid Leefbaar Rotterdam neemt per #010raad vergadering af’ #vanschaik #buijt

Leefbaar rotterdam onder vuur

Het behoud van het hertenkamp en een proefballon om het eventterrein van Nesselande permanent te voorzien van een grote schaatsbaan met al in de wintermaanden 250.000 bezoekers aan het parkeerdrukke Nesselande moest de focus weerleggen van de echte problemen waar Leefbaar Rotterdam in het college geen antwoord op heeft, zoals het armoedebeleid, de lange wachtlijsten in de Rotterdamse zorg en het daklozenbeleid.

 

De aanhoudende verspreiding van nepnieuws door leden van Leefbaar Rotterdam waar ook Nesselande last van heeft, zie onderzoekstraject gemeente, de toename van dakloosheid en armen, toename betaald parkeren, het verwijderen van groenplekken in Prins Alexander en problemen in de haven, zijn grote stadse problemen waar Leefbaar Rotterdam geen antwoord op heeft. Olijke proefbalonnen om hard-lawaai autorijders hun huurauto af te willen pakken, standt al bij het meten van een jurdische haalbaarheid. Het extra saneren van een deel van Zuidplas voor een Nesselande-Oost kon bijna op de lachspieren werken aangezien de grond toch echt in bezit is van deze gemeente.

 

Leefbaar Rotterdam blundert wederom, nu met ‘Nesselande-Oost annexatie’ #raad010

Geen inzicht maar blunders

Het is een verschil inzicht maar het zijn blunders van raadsleden van Leefbaar Rotterdam die in de vergadering te vaak uiting geven de stukken niet te kennen en zo ook niet of weinig inhoudelijk aan debatten meedoen. Zo kende Van Schaik zijn eigen concept ‘volkstuinvisie’ niet.

 

Zie het verslag met raadsvideo’s van de raadredactie PrinsAlexander.INFO

 

 

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair