Drogist Etos, Maltaplein, Nesselande gaat begin oktober 2019 sluiten

In 2018 waren ze nog “Drogist van het Jaar”. Personeel van de vestiging Etos Rotterdam-Nesselande heeft bevestigd dat de winkel aan het Maltaplein wordt gesloten. Nesselande gaat van drie naar twee drogisterijen. Wellicht was de concurrentie ook de reden voor sluiting. Recent sloten ook de Intertoys en de OP=OP voordeel-drogist haar deuren.

De leegstand lijkt structureel toe te nemen aan de “Winkelboulevard” Nesselande waar op korte termijn een verhuizing staat gepland van de bibliotheek Nesselande naar het winkelgebied.

 

Foto boven: Flickr account van Rotterdam-Nesselande.nl

 

 


Dit artikel heeft 1728 views
Over Redactie 2347 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


1 Comment on Drogist Etos, Maltaplein, Nesselande gaat begin oktober 2019 sluiten

  1. Wellicht verdient het aanbeveling, dat de eigenaar van het winkelcentrum een onderzoek doet naar het niveau van de huurprijs/m2 ten opzichte van het gebodene in vergelijk met bijvoorbeeld het winkelcentrum Hesseplaats. Dit centrum is vergelijkbaar met “ons” Maltaplein. Zoals daar nu mee wordt omgesprongen is een doodsteek en bij de juiste steek mag dood als verloren worden beschouwd.

    Zo langzamerhand mag het als schandelijk worden beschouwd zoals “betrokkenen” omgaan met de wijk en zijn bewoners. Er is geen enkele saamhorigheid te bekennen. Alles en iedereen werkt voor eigen parochie en glorie. Liever één snel kwartje dan drie langzame dubbeltjes is het devies maar met dat beleid wordt de gemeenschap slecht gediend!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.