etos

In 2018 waren ze nog “Drogist van het Jaar”. Personeel van de vestiging Etos Rotterdam-Nesselande heeft bevestigd dat de winkel aan het Maltaplein wordt gesloten. Nesselande gaat van drie naar twee drogisterijen. Wellicht was de concurrentie ook de reden voor sluiting. Recent sloten ook de Intertoys en de OP=OP voordeel-drogist haar deuren. 

[UPDATE ze mogen nog tot in 2021 open blijven]

De leegstand lijkt structureel toe te nemen aan de “Winkelboulevard” Nesselande waar op korte termijn een verhuizing staat gepland van de bibliotheek Nesselande naar het winkelgebied.

 

 

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelDag en nacht wassen bij nieuwe, onbemande (bedrijfs)wasstraat Nesselande (en aanbieding) #nieuws
Volgend artikelWerkplaats Wijlande in oude ruimte van Intertoys aan winkelboulevard Nesselande

1 REACTIE

  1. Wellicht verdient het aanbeveling, dat de eigenaar van het winkelcentrum een onderzoek doet naar het niveau van de huurprijs/m2 ten opzichte van het gebodene in vergelijk met bijvoorbeeld het winkelcentrum Hesseplaats. Dit centrum is vergelijkbaar met “ons” Maltaplein. Zoals daar nu mee wordt omgesprongen is een doodsteek en bij de juiste steek mag dood als verloren worden beschouwd.

    Zo langzamerhand mag het als schandelijk worden beschouwd zoals “betrokkenen” omgaan met de wijk en zijn bewoners. Er is geen enkele saamhorigheid te bekennen. Alles en iedereen werkt voor eigen parochie en glorie. Liever één snel kwartje dan drie langzame dubbeltjes is het devies maar met dat beleid wordt de gemeenschap slecht gediend!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.