Op het bouwterrein naast het winkelcentrum Nesselande is een man van 48 overleden. Rond 11 uur was er op vrijdag 26 maart 2021 een melding dat er een ernstig ongeluk heeft plaatsgevonden op/rondom het bouwterrein aan de Cypruslaan.

De 112 melding:

Op 26 maart 2021 om 11:01 is de traumahelikopter met grote spoed uitgevlogen naar Cypruslaan te Rotterdam.

Door een combinatie van wind en de werkzaamheden vielen enkele gevelelementen boven op het slachtoffer; de elementen zijn direct omhoog gehesen en gestabiliseerd. Hierdoor konden zij en de hulpverleners snel bij het slachtoffer.

Ondanks reanimatie ter plekke is het slachtoffer komen te overlijden.

De locatie en vaker ongelukken

Het is niet de bouwtoren maar de woningbouw achter de torens naast het winkelcentrum Nesselande. In het verleden zijn er meer ongelukken gebeurd op dit bouwterrein waar inmiddels drie woontorens staan met laagbouw woningen. De harde wind zou de hoge kranen met werkzaamheden in de weg zitten.

Door het ongeluk zal de bouw tijdelijk worden stilgelegd.

Locatie: A1 (Dia) 13991 Rit 26884 Cypruslaan 3059Xa Rotterdam Regio 17

[UPDATE 26 maart 2021, 11.01 uur] Melding trauma heli.

[UPDATE 26 maart 2021, 12.30 uur] De man is helaas aan zijn verwondingen overleden. 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[Verslag] 25 maart 2021 Vergadering Wijkcomité Nesselande #commongreen #verkeerssituatie
Volgend artikel[UPDATE] Woningen Common Green Corsicalaan Nesselande: ‘Ruim 116 appartementen (huur), parkeergarage..’ #download

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.