HomeActiviteiten Nieuws NesselandeFase 3 Brandingdijk Nesselande naar 31 augustus 2022 #boulevard...

Fase 3 Brandingdijk Nesselande naar 31 augustus 2022 #boulevard #herinrichting #afsluiting

Werkzaamheden aan de Brandingdijk Nesselande #nieuws
Werkzaamheden aan de Brandingdijk Nesselande #nieuws

Fase drie van de werkzaamheden aan de Brandingdijk vinden later plaatst. Op eerdere verzoek van Nesselande.INFO zijn de werkzaamheden over het CuliNESSE festival heen-getild.  Tijdens de werkzaamheden blijft de ventweg geopend voor bestemmingsverkeer.  De werkzaamheden aan de dijk richting de boulevard starten nu op 31 augustus 2022.

https://www.rotterdam-nesselande.nl/nieuws/zuidplas/rotterdam/nesselande/wonen/fase-3-werkzaamheden-brandingdijk-rotterdam-nesselande-opgeschoven-naar-31-augustus-2022-boulevard-herinrichting/

 

 

Tijdens deze fase zal de Brandingdijk in de bocht richting de boulevard worden bestraat en worden fietspaden opnieuw geasfalteerd.

Bron Rotterdam Onderweg (26/8/22):

Wat is er dicht?

  • Van woensdag 31 augustus tot en met vrijdag 23 september is de hoofdrijbaan van de Brandingdijk in beide richtingen dicht vanaf het Korfoepad tot voorbij de bocht naar de Siciliëboulevard.
  • De kruising met de Pleun van der Zijdedijk is ook afgesloten voor doorgaand verkeer. De woningen aan de Aelbert van Spanjekade zijn via rijplaten wel bereikbaar. 
  • De parallelweg van de Brandingdijk blijft toegankelijk voor bestemmingsverkeer.

Hoe rijd je om?

  • Je rijdt om via de Laan van Avant-Garde, Laan van Dada, Corsicalaan en Siciliëboulevard. 

Lees meer over de werkzaamheden:

Brandingdijk Nesselande in beide richtingen geopend; 3e fase sluit bocht Brandingdijk-Kretalaan-boulevard af #verkeerschaos

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden