Felyx deelscooters weer terug in Nesselande

863

Felyx nieuws nesselande

Na GO Sharing, is dan ook Felyx terug met een actief locatiegebied voor deelscooters. Anders dan Go Sharing heeft Felyx alleen een actief ophaal en breng gebied op de boulevard van Nesselande.

 

felyx offers shared electric scooters available for €0,30 per minute. You can start your ride in 3 simple steps.

Akkoord

Zomer 2021 heeft Rotterdam een akkoord bereikt voor nog meer deelscooters in de stad en in 2022 wellicht ook deelsteps. Niet alle Nesselanders zien de escooters graag staan in de wijk, maar het is onderdeel van een duurzaam beleid van Rotterdam. Vooral de escooters rondom de boulevard zijn populair en de standplaats bij de blauwe vlag lijkt nu al te klein.

Meer dan 3300 uitleenfietsen, scooters..

Zomer 2021 Rotterdam zo’n 3300 uitleenfietsen- en -scooters van diverse aanbieders. Rotterdam geeft aan dat er al meer dan tien nieuwe aanbieders klaar staan om overeenkomsten te maken met de gemeente. Momenteel kennen wij aanbieders in de stad zoals Felyx,  Check, OV-fiets en  Donkey Republic. Aanbieder Go Sharing wil naar 2000 scooters uitbreiden.

Snel uitbreiden

De gemeente Rotterdam wil dat aantal snel uitbreiden, onder meer in Rotterdam-Zuid. De escooters zijn vooral in de nacht populair, als er geen OV meer rijdt. Ze maken volgens het stadsbestuur het openbaar vervoer aantrekkelijker.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.