HomeNesselande INFO nieuws Na dagen van foutieve bewegwijzering is de boulevard op 10 augustus...

[UPDATE] Na dagen van foutieve bewegwijzering is de boulevard op 10 augustus deels afgesloten #verkeerchaos

nieuws nesselande boulevard strand

[UPDATE] Op 10 augustus 2022 is een deel van de boulevard voor autoverkeer afgesloten. Dit gaat (voorlopig) om een (1) rijrichting vanuit de richting Corsicalaan. De reden voor de afsluiting in een (1) rijrichting is niet duidelijk. De druk op de Corsicalaan en het parkeergedeelte Maltaplein is enorm. 

 

Het verkeer wordt vanuit de richting Corsicalaan wel deels naar de boulevard geleid; het verkeer wordt naar het parkeergedeelte van het Maltaplein geleid. Aan het einde zal het autoverkeer weer moeten draaien omdat de Brandingdijk is afgesloten en het deel voor de bewoners aan de boulevard ook is afgesloten. Ook de Cypruslaan is een optie; aldaar weer terug de Corsicalaan op. Veel verkeer rijdt in een rondje.

[UPDATE] 10/8/22 een deels afsluiting van de boulevard. De reden is onduidelijk. In de praktijk wordt er gewoon in beide rijrichtingen gereden door de afsluitingen erachter.]

[UPDATE] 8/8/22 De afgedekte borden – wat een deel is van de totale bewegwijzering – is weer niet-afgedekt. De onjuiste bewegwijzering staat door de gehele wijk en zorgt voor verwarring.]

[UPDATE] 8/8/22 Het grootste deel van de bewegwijzering staat er nog. Waarom de gemeente deze verwarrende borden niet wil verwijderen/afdekken. Is niet bekend. Wij hebben dit inmiddels vijf maal gemeld. Een raadslid van de VVD heeft 8/8/2022 inmiddels gereageerd en zegt meldingen op te willen gaan pakken.]

[UPDATE] 7/8/22 Wij krijgen van bewoners de melding dat de onjuiste bewegwijzering op onder andere de Brandingdijk nog steeds aanwezig is. Het is vooral voor de strandbezoekers van buiten de wijk erg verwarrend. 

[UPDATE] 4/8/22 Na vier dagen lang verzoeken doen aan de gemeente Rotterdam, is dan eindelijk een deel van verwarrende en onjuiste bewegwijzering afgedekt. 

 

Een dagje naar het strand Rotterdam-Nesselande? Een vitale toegangsweg via de Brandingdijk  naar de boulevard is afgesloten.

Waar de gemeente aangaf dit opgelost te hebben is de bewegwijzering spijtig nog steeds onjuist en verwarrend.

In de wijk is er helaas foutieve bewegwijzering aanwezig geplaatst vanaf deze zelfde Brandingdijk die onterecht meldt dat de Siciliëboulevard (de weg langs het strand) is afgesloten.

Deze weg langs de boulevard (zie foto boven) is gewoon voor al het verkeer toegankelijk.  Bij extreme drukte is de boulevard in het verleden weleens incidenteel afgesloten geweest

Toezicht-Handhaving @Rotterdam ziet chaos Nesselande @PrinsAlexander; onjuiste melding afsluitingen, onduidelijke bewegwijzering, wildparkeren..

 

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular