HomeActiviteiten Nieuws NesselandeGemeente Rotterdam komt augustus 2021 met bewonersmoment over festival...

Gemeente Rotterdam komt augustus 2021 met bewonersmoment over festival CuliNESSE

In het verlengde van de berichtgeving omtrent het badplaats management strand Nesselande helpt de gemeente Rotterdam festival CulINESSE in haar voorbereiding.

Omdat er veel festivals en event naar eind augustus zijn opgeschoven is er een run op units, podia en meer essentials voor een event. De gemeente Rotterdam steunt CuliNESSE is een hopelijke doorgang van het event en belooft dat de editie 2021 diverse verbeteringen krijgt.

In afwachting van het landelijk garantiefonds zijn de voorbereidingen voor een 2021 editie reeds begonnen. Of er een sneltest of vaccinatiebewijs nodig is bij de toegang, is nog niet duidelijk.


Zijn er dit jaar minder kaarten voor CuliNESSE 2021 verkrijgbaar?
Aan onze oproep om kaarten te bewaren is massaal gehoor gegeven. Daar zijn we super blij mee. Dit betekent dat tweederde van de tickets voor deze nieuwe editie al verkocht is en dat er dus ook minder tickets voor CuliNESSE in de vrije verkoop beschikbaar zijn. Tip: Wacht niet te lang met aanschaffen.


Wat als CuliNESSE in 2021 ook niet kan doorgaan?
We zijn optimistisch dat de ontwikkelingen snel de goede kant op zullen gaan en dat er aan het einde van de zomer weer evenementen mogelijk zijn. We maken ons dan ook op voor een supergave CuliNESSE editie. Mocht het echter tegenzitten, dan zit er niets anders op dan geduldig en nagelbijtend te wachten tot CuliNESSE 2022. We streven er in dat geval naar om CuliNESSE in hetzelfde zomerse weekend plaats te laten vinden.


Wat gebeurt er met mijn tickets als CuliNESSE in 2021 niet doorgaat?
Jouw tickets worden dan wederom doorgeschoven naar 2022. Ook krijg je weer de mogelijkheid om een voucher te ontvangen, jouw tickets te doneren of het betaalde bedrag van de tickets terug te krijgen.


Worden er nog wijzigingen aangebracht in het programma?
Het volledige programma van 2020 is doorgeschoven naar 2021. Echter is in deze tijd niets zeker. Houdt altijd goed de sociale media in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en wijzigingen in het programma.


Gaat CuliNESSE door binnen een 1,5 meter samenleving?
Nee, CuliNESSE gaat niet door als we de 1,5 meter afstand moeten hanteren. Natuurlijk kan er binnen 1,5 meter heel veel. Maar wij weten dat jullie houden van een praatje, een hapje, een alcoholische versnapering, een dansje en lekker vals meezingen. Het is niet realistisch om binnen deze maatregel op een fijne en goede manier het festival te organiseren.


Werken jullie met sneltesten of een vaccinatiebewijs?
CuliNESSE gaat open volgens de richtlijnen van de overheid die op dat moment gelden, zodat iedereen veilig kan komen genieten. We moeten er daarom ook rekening mee houden dat de overheid een sneltest of vaccinatiebewijs verplicht kan stellen. Dit vinden wij niet ideaal, maar we zullen er ons aan houden als dit ervoor zorgt dat we het festival kunnen organiseren.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden