HomeNesselande INFO nieuwsNieuws NesselandeGrootste vrijwilligersactie van Nederland: 28 & 29 mei 2021 in Nesselande. Doe(t)...

Grootste vrijwilligersactie van Nederland: 28 & 29 mei 2021 in Nesselande. Doe(t) je/u mee?

Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021 ook in Nesselande samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. In Nesselande zijn er een aantal opvallende projecten: 

Uitgelicht: “Dde tuin zomerklaar maken , een boom eruit en plantjes erin” 

In onze tuin van de woonvorm voor mensen met NAH staat een boom op een ongunstige plek die eruit gehaald moet worden. We willen potten plaatsen met plantjes.
We willen graag een tuintafel aanvragen via NL doet, de stoelen hebben we namelijk al , zodat we ook heerlijk buiten kunnen eten

Een tuin wat heerlijke plek wordt waarin we kunnen koffie drinken en eten met elkaar.

Bijzonderheden

De locatie is gevestigd op de onderste verdieping van een appartementen complex. de tuin waarom het gaat is de 1e tuin naast de ingang. Meer info en aanmelden hier!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

1 REACTIE

  1. Uitgelicht: “Dde tuin zomerklaar maken , een boom eruit en plantjes erin” Raar!! Tegels er uit planten er in. Is beter denk ik. Een boom verwijderen ga zomaar niet! Het idee is mooi.

Reacties zijn gesloten.

Popular