In de avond van zondag 5 december 2021 heeft er aan de Brandingdijk in de omgeving van de rotonde met Waterbekken (‘Groene Bak’) een ongeluk met letsel plaatsgevonden waar een (1) of meerdere auto’s bij betrokken waren.  

Rond 22.20 uur is er hard remgeluid/lange remweg gehoord gevolgd door een harde knal, maar ook een schreeuw.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Het minutenlang toetergeluid doet vermoeden dat een bestuurder klem heeft gezeten in de auto.


[UPDATES] 22.36 uur hulpdiensten arriveren aan de Brandingdijk

22.45 uur het verkeer wordt omgeleid (verkeersregie) 


Racebaan

De Brandingdijk staat bekend als racebaan tussen de Kretalaan-strand Nesselande en de aansluiting naar de N219. De Brandingdijk(-West) en boulevard Nesselande zouden veiliger gemaakt worden met verbreding van de weg en met 30 km-wegen. Wanneer dit daadwerkelijk gebeurt is nog niet bekend. Zomer 2021 hebben veel bewoners aan de Brandingdijk alarm geslagen voor de vele ‘verkeershufters’ die op hoge snelheid over de dijk in Nesselande rijden.

Aboutaleb @gemeenteraad010 noemt boulevard Nesselande bij aanpak verkeershufters (maar vergeet Brandingdijk en LvA)

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelJBL winactie Knaap Shell tankstation Nesselande #winactie #win #jbl #oortjes #giveaway #rotterdam #nesselande
Volgend artikelProject huurwoningen Common Green @Nesselande heet ‘Finesse’, huurprijs vanaf 752 per maand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.