HomeActiviteiten Nieuws NesselandeHaal op tijd strooizout in huis

Haal op tijd strooizout in huis

Slecht weer op komst: haal op tijd strooizout in huis

Het is weer verkrijgbaar: gratis strooizout. Inwoners van Rotterdam kunnen op alle Roteb-locaties verspreid over de stad gratis strooizout ophalen. Daarmee kunt u uw eigen stukje stoep begaanbaar houden. Om die reden raadt Roteb aan om het strooizout op tijd in huis te halen. Bij gladheid kunt u dan direct optreden. Roteb zelf, is 24 uur per dag paraat en kan binnen een uur uitrukken na een melding van weerbureau of Politie.

Roteb is verantwoordelijk voor de gladheidbestrijding in Rotterdam. Bij gladheid zorgen ruim 70 strooiwagens ervoor dat de belangrijkste wegen en doorgaande fietspaden zo snel mogelijk begaanbaar zijn. Wanneer de belangrijkste wegen zijn gestrooid, volgen de overige wegen en voetpaden. Publieke voorzieningen, zoals bejaardentehuizen, winkelcentra en dergelijke, blijven toegankelijk door het handmatig strooien van zout door Roteb.

Voor iedere bewoner is een zak van 5 kg beschikbaar. Als deze op is, komt u gewoon nieuw zout halen. Strooizoutlocaties waar u terecht kunt, staan vermeld op www.roteb.rotterdam.nl en in de folder bij deelgemeentekantoor en bibliotheek. Met vragen en meldingen kunt u terecht bij hèt telefoonnummer van de gemeente Rotterdam 0800 1545.

Deelgemeente Kralingen-Crooswijk:

Roteb Van Meekerenstraat 160
ma t/m vr 8.15 – 15.45 uur

Roteb Bosland 30
ma t/m vr 8.15 – 15.45 uur

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular