Waar de Albert Heijn aan het Maltaplein de gehele avond is geopend, is de Jumbo Nesselander op vrijdag 18 februari 2022 in verband met de storm reeds om 16 uur gesloten. Zij melden op hun Facebook:

Beste klanten, voor uw en onze veiligheid sluiten wij vanmiddag de winkel om 16uur.


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelFile-infarct Nesselande: project A20 Nieuwerkerk aan de IJssel – Gouda bezig met Voorkeursalternatief #Rijkswaterstaat
Volgend artikelNesselande en storm Eunice: schuin, versplinterde buitenreclame, kliko’s..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.