HomeActiviteiten Nieuws NesselandeKoningsdaginrotterdam.nl: Koningsdag 2023 in @Rotterdam

Koningsdaginrotterdam.nl: Koningsdag 2023 in @Rotterdam

 

Koning Willem-Alexander viert in 2023 op 27 april zijn verjaardag in Rotterdam met zijn familie. In 2023 viert hij ook zijn 10-jarig koningschap. Rotterdammers met mooie ideeën voor Koningsdag kunnen die vanaf vandaag delen via koningsdaginrotterdam.nl. Samen met de stad wordt een programma ontwikkeld wat past bij Rotterdam én Nederland. 

Jaren geleden kwam de burgervader Aboutaleb naar Nesselande, zie dit artikel.

Koningsdag Nesselande

 

Het gemeentebestuur is blij en vereerd met de keuze voor Rotterdam. Burgemeester Aboutaleb: “De band met het Koningshuis is van oudsher sterk. Rotterdam heeft altijd op de warme belangstelling van onze vorsten kunnen rekenen, in voor- en tegenspoed. Daarom zal Rotterdam op 27 april één dag Koningsstad van Nederland zijn. Iedereen is welkom!”

Ook cultuurwethouder Said Kasmi is verheugd met het nieuws.

Mooi en symbolisch dat de Koning voor de viering van 10 jaar Koningschap kiest voor een feest in 010. We gaan er samen met de stad een onvergetelijk feest van maken voor de Koninklijke familie, de Rotterdammers en iedereen die deze dag met ons mee wil vieren. Iets om naar uit te kijken!

 

Koningsdag in Rotterdam is werk in uitvoering samen met bewoners en onze partners in de stad. Op koningsdaginrotterdam.nl zijn de ontwikkelingen te volgen.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular