Deze meivakantie kan je rond de bibliotheek op zoek naar antwoorden! Vanaf 1 mei vind je op de ramen van de bibliotheek* acht raadsels: los jij ze allemaal op?

Hoe doe je mee?

  1. Download hier het antwoordformulier, haal ‘m op bij de voordeur tijdens afhaaltijden óf schrijf je antwoorden duidelijk op een eigen vel papier.
  2. Maak een ommetje rond één van onderstaande vestigingen en beantwoord de vragen.
  3. Vergeet je naam niet te noemen.
  4. Lever je antwoorden in bij de bibliotheek: gewoon in de brievenbus!
  5. Als de bibliotheek weer open is, kun je een verrassing ophalen.

Veel plezier!Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelKoningskwartier begonnen aan bouw fase 7 met energiezuinige, sociale woningen
Volgend artikelProvincie verschuift probleem fileinfarct N219/A12/A20 naar @Zuidplas; gemeente negeert advies verbreding N219 #VijfdeDorp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.