Vinexwijken. Iedereen vindt er wel iets van. In deze mooie Vinex-wandelgids rekenen stedenbouwkundige Paul Kurstjens en omgevingshistoricus Kees Volkers meedogenloos af met de vooroordelen over de plekken waar niemand ooit dood gevonden zou willen worden. Ontdek dat de Vinex echter, leuker, levendiger en verrassender is dan Marken, Volendam en Bronckhorst bij elkaar. Ook de wijk Rotterdam-Nesselande is opgenomen in de gids en al jaren zeer populair. 

Met de Vinex-wandelingen rekenen stedenbouwkundige Paul Kurstjens en omgevingshistoricus Kees Volkers meedogenloos af met de vooroordelen over de plekken waar niemand ooit dood gevonden zou willen worden. Ontdek in 10 wandelingen dat de Vinex-wijken leuk, levendig en verrassend zijn.

 

 

Vinex

Het Vinexvrouwtje doet daar in deze gids als ervaringsdeskundige met haar columns nog een schepje bovenop: de VINEX leeft! Deze gids wordt mede mogelijk gemaakt door VSBfonds en de Van Eesteren-Fluck & Van Lohuizen Stichting.

Meer info over de gids.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[UPDATE] Jubileumsteen in de maak bij 500 Facebook-leden groep Happy Stones Nesselande e.o. ( #3059 )
Volgend artikelBuitenactiviteiten in mei Buurtwerk Nesselande – grasveld naast Kristal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.