Waar diverse Facebook-groepen leeglopen of zijn gestopt, kent Nesselande diverse positieve Facebook-groepen die voor daadwerkelijk binding zorgen in de wijk. Zo ook de groep vol Happy Stones, klik hier. De groep kent bijna 500 leden

 

Happy Stones Nesselande.info
Happy Stones Nesselande.info

[UPDATE Nesselande.info heeft mei 2021 de groep gepromoot en 13 mei is het 500e lid bereikt]

De zogenoemde Happy Stone is een steen die door iemand mooi beschilderd is en vervolgens ergens neergelegd om de vinder blij te maken. Als je zo’n steen vindt mag je deze meenemen naar huis, of op een ander plekje neerleggen om iemand anders een geluksmomentje te bezorgen. Ook kun je een foto van de steen delen in de Happy Stone groep.

ZO ZWERVEN DE BESCHILDERDE STENEN DOOR NESSELANDE EN DOOR HET HELE LAND OM MENSEN BLIJ TE MAKEN.

Het idee om stenen te beschilderen en achter te laten is jaren geleden al ontstaan in het buitenland. Begin 2020 is deze rage ook in Nederland overgenomen.

Al eerdere presenteerde Nessselande.info een top 10 van Happy Stones.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelALERT! Asfalt- en bestratingswerkzaamheden Siciliëboulevard mei en juni 2021 #groenstroken
Volgend artikelNesselande-Rotterdam in GIDS MOOISTE VINEX-WANDELINGEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.