Buurtwerk werkt aan (veer)krachtige buurten door ontmoeting en samenwerking dichtbij bewoners te faciliteren. We inspireren en bevragen bewoners naar hun talenten en verbinden deze met de krachten in de omgeving. Dat is lokaal maatwerk. 

Aanmelden kan op de maandag voor de activiteit in het Huis van de Wijk Cypruslaan 404 3059 XA RotterdamDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNesselande-Rotterdam in GIDS MOOISTE VINEX-WANDELINGEN
Volgend artikelJaar na vorig ongeluk wederom ongeluk kruising Hornbach – Kleine Vink – Laan van Avant-Garde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.