Wie in de verkeerde negatieve media-bubble – bijvoorbeeld op de lokale sociale media – zit, vergeet dat er heel veel genieten van het toegankelijke stadsstrand Nesselande met unieke ligging tussen stad en natuur.  

Het is een schoon strand. Je kan in het water naar de bodem kijken. Het is langzaam aflopend dus heel geschikt voor kinderen. Vlakbij zijn een aantal supermarkten.. Heel handig.

Als Nesselande.INFO (de nieuwsportal van Nesselande sinds 2003) zijn wij van mening dat vooral lokaal het strand erg negatief wordt bejegend. Waar er vooral digitaal een mening wordt gevormd, is het gat tussen de digitale meningsvorming en de lokale werkelijkheid erg groot. Zo kent het strand al jaren de erkenning in de vorm van de Blauwe Vlag, zie dit artikel, en is ook de waterkwaliteit van goede kwaliteit.

Top, veel parkeerplekken! Bakker en een supermarkt op 1 minuut lopen.

Daarbij is het gratis parkeren op enkele meters van het strand en kent Nesselande een gevarieerd horeca-aanbod en winkels die de gehele week open zijn. Supermarkten zelfs tot 21 of 22 uur.

Altijd gezellig. Genoeg toezicht. Uitstekende strandwachten.

Google reviews op locatie

Wij hebben de vele Google reviews bekeken, die gemaakt zijn op/bij de locatie strand Nesselande. Als de beoordeling op de locatie is gegeven, is de kans aannemelijk dat de beoordelaar ook echt bij het strand was.

Meestal rustig strand

Al eerdere schreven wij over het feit dat het – doordeweeks – tot 15 uur erg rustig is op het strand van Nesselande.

Ik kom hier meestal als het rustig is. Doordeweekse nachten zijn mijn favoriet. Heerlijk om eventjes langs het water te lopen en uit te waaien. Overdag en met lekker weer is het mij te druk, maar is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft. Favoriete plekje van mij en mn bestie. #Car-dates

Jaaa. Helemaal leuk. Fijne sfeer, gemoedelijk, iedereen hield iig vandaag rekening met 1,5 m.

Op Google krijgt strand Nesselande een 8,6! Dit op basis van ruim 1200 reviews van de laatste jaren.

 

 

 

 

 

 

 

Vorig artikelThuis @Nesselande #EK #EURO2020 kijken? Maximaal 4 gasten! #coronaregels @prinsalexander
Volgend artikelVACATURE: Lookies Nesselande zoekt een buffetvrouw en medewerkers afwas! Goede verdiensten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.