Nesselander CHARLOTTE VIAENE – onder andere actief bij de Kerk van Nesselande – wil mee doen met het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Eventuele deelnemers kunnen zich online presenteren waarbij er gestemd kan worden:
Ha Robinson fanaten!Jippie het is zover,ik heb mij opgegeven!Wat een leuke, nieuwe uitdaging,ik heb er super veel zin in!De nodige kracht&conditie heb ik de afgelopen jaren opgebouwd met sporten zoals boksen en mma, ook al zou je het aan die kippenarmen van mij niet zeggen…Fanatiek ben ik in de dingen die ik doe, sport, werk, spelletjes e.d. en zeker geen opgever!Ik ben een enthousiast,vrolijk,gemotiveerd persoon die mijn medekampgenoten zou kunnen oppeppen en de power geven om door te gaan!


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[VACATURE] Tandartspraktijk Nesselande zoekt ervaren tandartsassistent(e)
Volgend artikelProvincie dwarsboomt bestemmingsplan Knibbelweg Zevenhuizen; verhuizing VV Groeneweg nu onzeker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.