De Zevenhuizen/Zuidplas heeft ooit in 2004 diverse plekken aangekocht om vanuit daar vooral de bedrijvigheid te stimuleren.  Dit ondanks de overvolle A20 – A12 rondom Zuidplas en Rotterdam-Oost.  

Ook VV Groeneweg

Ondanks de investeringen van Zevenhuizen/Zuidplas wil de provincie de plannen niet door laten gaan omdat er al ‘ genoeg bedrijfsterreinen ‘ in de omgeving zouden zijn. Ook VV Groeneweg is onderdeel van de expansiedrift van Zevenhuizen om meer bedrijfsterreinen aan te bieden, hiervoor zou de voetbalclub voor moeten wijken naar wellicht een plek meer richting Moerkapelle.

Meer info bestemmingsplan: https://www.zuidplas.nl/in-zuidplas/bestemmingsplannen-in-voorbereiding-per-kern_47381/item/knibbelweg-77-ontwerpbestemmingsplan_52630.html

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNesselander CHARLOTTE VIAENE wil mee doen met Expeditie Robinson
Volgend artikelZuidplas wil 125.000 euro investeren voor snellere verbetering verkeersdrukte A20

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.