Rotterdam kent als eerste stad in Nederland een Sportspullenbank. Sinds 2020 worden sportspullen, zoals kleding en sportmaterialen, verzameld en vervolgens worden deze verdeeld onder leden van sportverenigingen in de wijk. De locatie in Nesselande is het Huis van de Wijk (De Kristal), het mooie lichtblauwe gebouw tegenover de metro Nesselande:

 

Het Huis van de Wijk Nesselande (De Kristal) is één van de locaties van de Sportspullenbank. Heeft u sportkleding en sportmaterialen die u wilt inleveren of ben je op zoek naar sportkleding of -materialen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op nummer 010-4553799.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[COLUMN] Miss Nessy: ‘Het leven is een schilderij’
Volgend artikel#Nesselente-opruiming? Drukte op de Privé-verkoopgroep op Facebook! #ontspullen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.