De gemeente is bezig met het definitief inrichten van de buitenruimte rondom de nieuwbouwwoningen in de Menorcalaan en de Cypruslaan rondom de boulevard van Nesselande. Ze brengen de openbare verlichting aan, planten bomen en brengen nieuwe bestrating aan.

Vanaf 29 november 2021 is de Cypruslaan afgesloten voor het autoverkeer. De bouwer van de nieuwbouw sluit dan de riolering aan op het hoofdriool in de rijbaan. Borden geven de omleidingen aan.

De werkzaamheden zijn maandag 20 december 2021 afgerond.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelLED-transitie openbare verlichting Nesselande vindt plaats vanaf 13 december 2021
Volgend artikelNesselander (en oud-SPARTAAN) Aad Andriessen in De Kristal, Nesselande, overleden #DZBXerxes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.