HomeActiviteiten Nieuws NesselandeOverlast Hoofdweg tussen 12 juli en 1 september 2014 wegens asfalteringswerkzaamheden

Overlast Hoofdweg tussen 12 juli en 1 september 2014 wegens asfalteringswerkzaamheden

hoofdweg

Tussen 12 juli en 1 september 2014 zijn er asfalteringswerkzaamheden op de kruising van de Hoofdweg met de Prins Alexanderlaan.

De Hoofdweg blijft open, met één strook in elke richting. Doorgaand verkeer op de Prins Alexanderlaan wordt omgeleid. De werkzaamheden en omleidingsroutes worden met borden aangegeven. In deze periode is er ook een (weekeind)afsluiting van de grote weg, met een omleiding over de Hoofdweg. Deze projecten worden op elkaar afgestemd.

Werktijden en beperken overlast


De werkzaamheden zijn in de zomerperiode gepland, zodat minder mensen er last van hebben. Om de duur van de overlast te beperken, werkt de aannemer lange dagen en ook in het weekeinde. Dit gebeurt op maandag tot en met zaterdag tussen 07.00 en 22.00 uur en op zondagen tussen 09.00 en 22.00 uur.

Het werk kan (geluids)overlast veroorzaken. Waar mogelijk worden geluidsbeperkende maatregelen genomen. Werkzaamheden die naar verwachting veel overlast geven, worden voor 20.00 uur uitgevoerd. Slecht weer of andere omstandigheden kunnen het werk belemmeren. In dat geval is het mogelijk dat de werkzaamheden langer duren.

Bron en meer info: http://www.rotterdam.nl/hoofdweg

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular