HomeActiviteiten Nieuws NesselandePolitie-brommeractie augustus 2022 levert 55 bekeuringen op #nesselande #ommoord #hoofdweg

Politie-brommeractie augustus 2022 levert 55 bekeuringen op #nesselande #ommoord #hoofdweg

 

Schietpartij politie Zevenkamp

Afgelopen vrijdag – een zeer rustige vrijdag rondom de boulevard – was er wederom ook in Nesselande een politie-brommer-actie. De politie Rotterdam Oost schrijft:

Samen met de collega’s van de verkeerspolitie Rotterdam en het campagneteam van Veilig Verkeer Nederland een verkeerscontrole.

 

De actie was gericht op drie locaties, Sicilieboulevard Nesselande, Bolkruid Ommoord en de Hoofdweg.

De controle was gericht op overlast van bromfietsers op de fietspaden en snelheid.

Tijdens de controles zijn er vele snor- en bromfietsers gecontroleerd. Hierbij zijn totaal 55 bekeuringen geschreven, waarvan 18x snelheid. 7 bestuurders waren niet in het bezit van een geldig rijbewijs, daarop zijn 2 bromfietsen (3de keer rijden zonder rijbewijs) inbeslaggenomen, deze worden aangeboden ter vernietiging.

Ook waren er 4 bekeuringen geschreven voor gebruik van een elektrische step op de openbare weg. Bij één gebruiker van een elektrische step, is zijn step inbeslaggenomen (2de keer rijden op de openbare weg).

De gecontroleerde zijn door het campagneteam van Veilig Verkeer Nederland geïnformeerd over de gevaren van het gebruik van de mobiele telefoon op de fiets.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular