HomeNesselande INFO nieuwsPolitie Rotterdam-Oost: Motorrijders bekeurd op de Kosboulevard Nesselande

Politie Rotterdam-Oost: Motorrijders bekeurd op de Kosboulevard Nesselande

nieuws strand Nesselande

Waar het in de avond van 14 augustus opvallend rustig was op de wandelboulevard strand Nesselande, na een zeer drukke stranddag en druk rondrijdend verkeer in de wijk. 14 augustus bleek de warmste 14 augustus ooit te zijn; bron: Telegraaf.nl, 15 augustus 2022. De drukte verplaatst zich aan het begin van de avond steeds vaker naar de Kosboulevard die nog steeds was vol- geparkeerd.

Wij hebben bij de lokale politiek reeds jaren gepleit voor een camera op de Kosboulevard, ook onze bewonerspoll onderstreept dit in bewonerswensen rondom de boulevard. Wij betreuren het ontbreken van enige parkeervisie bij de lokale politiek wat in de toekomst spijtig nog meer problemen gaat geven omdat instant parkeerplekken op de Common Green zijn verdwenen en het strand nu ook breed door de gemeente wordt gepromoot.

Ex wijk-agent Lems, nu expert-agent in Capelle aan den Ijssel, meldt ons:

 

Op de Kosboulevard in #Rotterdam #Nesselande zijn zondagavond 6 motorrijders verbaliseerd die opzettelijk overlast veroorzaakten. De motoren bleken niet voorzien van een DB-killer. Ook zaterdagavond was er al een controle op verkeersoverlast.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular