Kinderen worden ouder, er komen nog meer auto’s bij en de jonge kids gaan naar de middelbare school. Een woonwijk is een orgaan dat qua samenstelling ook de direct omgeving en benodigdheden beïnvloedt. Meer parkeerplaatsen? Een middelbare school?pollschool-poll-results

 

De poll II editie 2016 luidt dan ook:

Wat heeft de wijk Rotterdam-Nesselande echt nodig?

Doe mee met de poll rechts op de site of onder de nieuwsartikelen op een mobiel scherm. Polls lopen minimaal drie maanden of 250 stemmen. Daarna maken wij de uitslag bekend op deze portal www.nesselande.info.

 

 

Vorig artikel[ADV] Kweker Piet Smits: ‘De herfst is de uitgelezen periode om uw Buxus te planten!’
Volgend artikelKerk in Nesselande 2016 bereidt zich voor op drie Kerstvieringen. Komt u ook?

6 REACTIES

 1. Ik heb zelf geen kinderen en denk dat kinderen van 12+ best naar een andere wijk kunnen reizen om naar school te gaan, is ook beter als ze met kinderen uit andere wijken in contact komen. Pamperen we onze kinderen niet te veel vraag ik me wel eens af.
  In de opties mis ik alternatieve ruimte in de opties, dit geeft mij soms het gevoel dat de poll te eenzijdig is. Er wonen denk ik ook heel veel mensen in deze wijk die hier rust , natuur en sportiviteit zoeken.
  Wat mij betreft izijn de uitvalswegen enorm verbeterd met de komst van de stoplichten naar de N 219 en aan de hoofdweg staat wat gepland toch?

 2. Graag handhaven van de zaalhuur in De Knoop. Op avonden maken wij al jaren gebruik om met buurtbewoners wekelijks te zaalvoetballen. En dit zou eind juni moeten stoppen vanwege exploitatie tekorten….dit mag niet gebeuren in zo’n dynamische wijk

 3. Hi Pieter

  Kunnen wij op deze website (met per dag gemiddeld 2000 bezoekers uit de wijk Nesselande en omgeving) een actie starten voor behoud van De Knoop als facilitator voor sport ed.?

  Groet, Redactie Nesselande.INFO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.