HomeActiviteiten Nieuws NesselandeRooster DPFC Dance & Gym: BUITEN lessen & ZOOM - Groeneweg, Nesselande

Rooster DPFC Dance & Gym: BUITEN lessen & ZOOM – Groeneweg, Nesselande

Heel Nesselande snakt naar meer beweging. Nu per maart 2021 de maatregelen iets zijn versoepeld, kan er weer gedanst worden. Gelegen aan de Groeneweg-dijk bij/aan/in Nesselande ligt de bijvestiging van dansschool DPFC. Zij hebben een eigen vestiging in Nesselande per maandag 2 September 2019 en per maart 2021 geven zij weer danslessen:

Hierbij ons nieuwe aangepaste lesrooster met BUITEN lessen & ZOOM lessen voor zowel de hoofdvestiging als de nevenvestiging te Nesselande.

Het rooster

Het rooster (zie boven) kan ingedeeld worden in drie studio’s; Paars = Buiten lessen hoofdvestiging Blauw = Zoom lessen Online Rood = Buiten lessen te Nesselande

Als de weersomstandigheden niet goed zijn, bijvoorbeeld bij regen, verplaatsen sommige lessen direct naar het Zoom rooster (middelste kolom)
In Nesselande kunnen alle leden uiteraard ook meedoen met ons Zoomrooster als bij slecht weer de lessen buiten geen doorgang kunnen vinden.
Het Zoomrooster is door de buitenlessen wel aangepast! Kijk dus goed naar bovenstaand lesrooster voordat jullie inloggen of naar DPFC komen.

De versoepeling van de maatregelen per maart 2021 en het bewegen in groepsverband op onze buitenterreinen is alleen verantwoord als wij ons allemaal aan de benodigde
maatregelen houden. Iedereen mag van ons verwachten dat wij hier streng op zullen toezien en onze verantwoordelijkheid blijven nemen gedurende deze pandemie.

Niemand hoeft zich van te voren telefonisch aan te melden voor de lessen. De verplichte registratielijsten worden ter plekke gemaakt door 1 van onze handhavers ( te herkennen aan de gele hesjes) Attentie; Bootcamp is alleen voor volwassen Fitness leden en kunnen alleen op telefonische afspraak!

De 1,5 meter afstand nemen wij allemaal in acht ook tijdens de buitenlessen!

DPFC heeft een buitenlocatie Nesselande (eigen terrein) op de parkeerplaats voor de Nevenvestiging te Nesselande aan de Groeneweg 34b

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular