Night Club A Party Company - Free photo on PixabayZaterdagochtend 7 mei 2022 is een jonge Rotterdammer overleden na een opstootje bij Club Blu. Reanimatie mocht niet meer baten.

Blu is de club bij station Prins Alexander en – in andere benamingen – al vaker dicht geweest vanwege mistanden. Na een vermeende mishandeling bij de club heeft de politie een man – zonder vaste woon- of verblijfplaats – aangehouden.

De politie is een onderzoek gestart. Begin 2020 is de club gesloten geweest na een incident.

https://www.rotterdam-nesselande.nl/nieuws/zuidplas/rotterdam/nesselande/wonen/22787-2/

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel‘Heilige huisjes’ open voor de Rotterdam Architectuur Maand
Volgend artikel11 mei 2022 infoavond over vertraagde herinrichting boulevard Nesselande en Brandingdijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.