HomeNesselande nieuws'Vaak gevaarlijke situaties Laan van Avant-Garde Nesselande'

‘Vaak gevaarlijke situaties Laan van Avant-Garde Nesselande’

De verkeersader in Nesselande, de Laan van Avant-Garde zorgt volgens verschillende bewoners in Nesselande voor gevaarlijke verkeerssituaties. Op Nesselande.info wisten wij dit gevaar – en de hoofdreden voor veel verhuizingen aan de laan – regelmatig in kaart te brengen.

Portal OPEN Rotterdam (zie video en screenshot) meldt:

Vooral de rotonde waarbij de Laan van Dada en de Laan van Avant-Garde elkaar kruisen, bezorgt bewoners van de wijk de nodige onrust. Anderhalve week geleden werd er op dit stuk een auto total loss gereden. Diana Dander is de eigenaar van die auto. Zij vindt de Laan van Avant-Garde te gevaarlijk, vooral voor kinderen die verderop naar school gaan. Ze vindt het daarom hoog tijd voor maatregelen, zoals het plaatsen van drempels.

Medebewoners delen de zorgen van Diana. Zo vertelt Marja Bos op Facebook.

Al eerder hebben wij op dit portal gemeld dat het zicht op de lijn tijdens het uitrijden van de zijstraten zeer slecht is omdat geparkeerde auto’s het zicht belemmeren.

Tevens zijn diverse oversteekplaatsen slecht verplicht en wordt de Laan gebruikt als racebaan vanuit de richting Zevenkamp/Hoofdweg om snel een aansluiting op de snelweg te vinden. Dit los van de files en stress-situaties rondom de scholen bij de laan.

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden