HomeGemeente Waldorfschool Nesselande op zoek naar leerkracht voor de...

[VACATURE] Waldorfschool Nesselande op zoek naar leerkracht voor de peutergroep #nesselande #job

Wanneer zing en stamp jij met plezier? Krijg je de ruimte om jezelf te zijn? Sta je te trappelen vanuit jouw kracht en creativiteit les te geven vanuit je persoonlijke inspiratie, passend binnen de gegeven kaders? Voel jij je thuis bij de vrijeschoolpedagogiek en de antroposofie? Kun jij in openheid functioneren in een klein en zelfsturend team op een groeiende school in opbouw? 

De Waldorfschool is een unieke kleinschalige vrijeschool voor basisonderwijs, gelegen in de wijk Nesselande, midden in de natuur.

Sinds augustus 2017 is deze vrijeschool een feit in Nesselande! We zijn gestart met één kleuterklas (groep 1 en 2), er huisvesten nu vier klassen op de Kosboulevard 5. Twee kleuterklassen, klas 1 en een combinatieklas 2 / 3 (groep 4 en 5)

♥ Basisonderwijs: alle zintuigen doen mee! ♥ Kleinschalig en kwalitatief hoogstaand basisonderwijs ♥ Beleving van de lesstof ♥ Onderwijs als mede-opvoeding ♥ Volle aandacht voor ieder kind ♥ Gedifferentieerd onderwijs ♥ Aandacht voor de seizoenen ♥ Afwisseling tussen in- en ontspanning ♥ Betekenisvol leren ♥ Kleuters leren door te spelen en ♥ Bewegend onderwijs ♥

Dan is dit je kans!

Wij zijn per 1 februari a.s. op zoek naar een bevlogen collega voor een kleutergroep in verband met een zwangerschapsverlof. De werkdagen vallen op de donderdag en de vrijdag, de woensdag erbij zou ook nog een mogelijkheid zijn.

de Waldorfschool Nesselande

Waar staan wij voor?

Voor antroposofisch geïnspireerd onderwijs aan kinderen van 4-12 jaar. Onderwijs, wat hen leert zelf betekenis en richting aan het leven te geven, zodat kinderen uitgroeien tot sterke persoonlijkheden die hun plek kunnen vinden in de toekomstige maatschappij en daardoor die maatschappij vorm kunnen geven.

♥ Basisonderwijs: alle zintuigen doen mee! ♥ Kleinschalig en kwalitatief hoogstaand basisonderwijs ♥ Beleving van de lesstof ♥ Onderwijs als mede-opvoeding ♥ Volle aandacht voor ieder kind ♥ Gedifferentieerd onderwijs ♥ Aandacht voor de seizoenen ♥ Afwisseling tussen in- en ontspanning ♥ Betekenisvol leren ♥ Kleuters leren door te spelen en ♥ Bewegend onderwijs

Voor meer informatie over de school, klik op: https://www.waldorfschoolnesselande.nl/

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden