Dat onze Nesselande bewonerspolls nut hebben, bewijst wederom het reageren onze Winterpoll (Winkelboulevard Nesselande) over de toestand van het winkelcentrum aan het Maltaplein Nesselande. Quote AD.nl:

Ik zou het om te beginnen overdekken, zodat de mensen droog kunnen gaan winkelen! En dan de huurprijzen omlaag doen, zodat het voor de ondernemers aantrekkelijk is om daar iets te beginnen. Zodat er weer een beetje leven terugkomt op het plein.

Het is zomaar een reactie op de digitale winter-poll van Nesselande.info. Ongeveer de helft van de 327 reacties ging over de eventuele overkapping op het Maltaplein, waar de meeste winkels zitten.

 

Aangaande de discussie over de poll-resultaten op Facebookgroep Je Bent Nesselander als.. , zegt de dienstdoende vastgoedmanager:

Vastgoedmanager Christianne van der Velden van winkelbeheerder Sweco kent de bijzondere weersinvloeden bij Boulevard Nesselande. ,,Maar overkappen? Dat is volgens mij geen realistische optie, ik denk ook niet dat het financieel haalbaar is.’’

En over de huurprijzen:

Volgens Van der Velden zijn de huren in Nesselande zeker niet te hoog. ,,Kijk maar op Funda, dat valt best mee.’’ De manager geeft wel aan dat ze met andere contracten gaat werken. ,,Dus niet meer voor maximaal 5 jaar, maar meer flexibel.’’ Dat zal Boulevard Nesselande weer uit de crisis moeten halen.

Lees hier het gehele artikel!

Afbeelding boven: Ad.nl 27 januari 2021

Vorig artikel[Poll] Uitslag: ‘Hoe kan de ‘Winkelboulevard Nesselande’ zich na de lockdown aantrekkelijker maken?’
Volgend artikelGemeente Rotterdam: Vraag voor eind maart 2021 uw energievoucher aan twv 90 euro

2 REACTIES

  1. Natuurlijk zegt de verhuurder dat de huurprijzen “niet te hoog zijn”, zou immers gek zijn als die zou zeggen: “ja hoor, we rekenen veel te hoge prijzen”. Duhhhh… Ik heb persoonlijk met meerdere ondernemers gesproken die allen zeiden dat de kosten te hoog waren voor een levensvatbaar bedrijfsmodel. En de faillisementen tonen dat ook aan. Kort en goed: als je iets aan de leegstand wil doen moeten de kosten omlaag!

  2. Ik begrijp niet wat het ****** buurt preventie mannetje doet in dit artikel.

    Met zijn *****8 framing van het strand, de wijk en zijn fake news over plundering op de winkelboulevard Nesselande en het voordoen dat er rondom de winkel elk weekend wordt ingebroken of gestolen jaagt hij en bewoners en ondernemers weg en trekt rel volk aan.

    En de aanwezige slager moest het afleggen tegen de supers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.