HomeActiviteiten Nieuws NesselandeAFTERMOVIE: Verkeersregelaars nodig bij SPEKfans feestdagen vers-supermarkt Zevenhuizen

AFTERMOVIE: Verkeersregelaars nodig bij SPEKfans feestdagen vers-supermarkt Zevenhuizen

Het wordt steeds rustiger in de Dorpsstraat in Zevenhuizen, Zuidplas. Drie dagen – en weekend – was het feest met een diversiteit aan activiteiten en aanbiedingen. Het was letterlijk feest met een enorme drukte en het bewijs dat de Zevenhuizenaren meer willen dan alleen de spaarzame retail in het oude dorpskern.

 

 

 

Het waren 3 drukke, maar enorm gezellige dagen! Vanaf deze plaats willen we jullie allemaal bedanken voor jullie aanwezigheid, gezelligheid en geduld (als het soms wat drukker was)💪
Als u nog leuke foto’s heeft van deze dag, schroom niet om deze in de opmerkingen of in een eigen bericht te delen! Ook iedereen die heeft bijgedragen om deze dag tot een groot succes te maken: hartelijk bedankt. Zonder jullie was dit niet gelukt
💪
Geniet nog even na door middel van deze aftermovie! Maandag staan we weer voor u klaar leuke handel voor een leuke prijs.
💪
𝗔𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝗲𝗻
🌭GRATIS broodje grillworst
☕GRATIS koffie, thee of chocolademelk
🐐Kinderboerderij Donkey Pronkie (vr en za)
🧀Diverse proeverijen
🚑Neem een kijkje in de ambulance (alleen za)
🦊Vossenjacht voor de kinderen
🦘Meerdere springkussens
💐Bloemenworkshop (€12,50 p.p.)
🧒Kinderworkshop (€2,50 p.p.)
🚛Ontmoet leveranciers
🐟Kibbelingkraam t.b.v. Stichting Jafet (alleen za)
🥯Warme oliebollen te koop (vr & za)
➕EN NOG VEEL MEER ACTIVITEITEN…
❗𝗩𝗼𝗹𝗹𝗲𝗱𝗶𝗴𝗲 𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝗰𝗵𝗲𝗺𝗮❗
Let op: sommige activiteiten hebben een aangepast tijdschema. Kijk voor alle tijdstippen op: www.spekvoordeel.nl/feestweekend.
𝗦𝗣𝗘𝗞𝘁𝗮𝗰𝘂𝗹𝗮𝗶𝗿𝗲 𝗮𝗮𝗻𝗯𝗶𝗲𝗱𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻
Naast activiteiten zijn er deze dagen ook leuke, unieke SPEKkoopjes. Verschillende producten worden uitgelicht en extra leuk geprijsd.
𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪: 𝗩𝗲𝗶𝗹𝗶𝗻𝗴 𝟭𝟬𝟬% 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗴𝗼𝗲𝗱𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗹
Nieuw dit jaar is de veiling voor het goede doel. De gehele veilingopbrengst gaat zaterdagochtend naar De Boodschappenkast Zuidplas en zaterdagmiddag naar Care for Family uit Waddinxveen. U biedt toch ook wel mee?
𝗪𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿?
📆
📆
𝗪𝗮𝗮𝗿?
Bredeweg 116 in Zevenhuizen (ZH)
𝗔𝗟𝗟𝗘𝗡 𝗛𝗔𝗥𝗧𝗘𝗟𝗜𝗝𝗞 𝗪𝗘𝗟𝗞𝗢𝗠!

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular