HomeActiviteiten Nieuws NesselandeVolle containers of vuil naast containers? Doe een melding 'Buitenruimte' op 14010!

Volle containers of vuil naast containers? Doe een melding ‘Buitenruimte’ op 14010!

Afval Nesselande

Afval NesselandeIs het vuilnistoerisme van buiten de wijk Nesselande? Een gemis aan sensoren die duidelijk analyseren welke container/straten snel last hebben van overvol zijn? En waarom geen beter aanbod van het gescheiden afval kunnen weggooien in de wijk? Hebben Nesselanders ‘gewoon’  teveel afval? Met het warme weer kennen de overvolle containers spijtig veel negatieve bijeffecten. 

Regelmatig posten bewoners dan ook hun zorgen over de volle containers op de sociale media. Het kan ook anders door op 14010 (=werkt binnen Rotterdam) telefonisch een melding te maken of de app te gebruiken.

Geef uw melding door via de knop Melding maken. Bekijk eerst de meldingen op de kaart of de melding al door iemand anders is doorgegeven.

Geef uw melding door met de BuitenBeter app. Download de gratis BuitenBeter app op uw smartphone: iPhone, Android, Windows Phone.

Via:  https://www.rotterdam.nl/loket/melding-buitenruimte/

Foto boven via: https://twitter.com/sonja_vink/status/1158308401627226113

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

2 REACTIES

  1. Na twee maal gebeld te hebben (en door medebewoners meerdere malen) wil ik toch héél graag weten of iedereen bij de gemeentereiniging op vakantie is. De ondergrondse container is vanaf 31 december 2019 tot op heden slechts één keer open geweest !Ook heb ik een grofvuilauto medewerker aangesproken die er direct voor zorg zal dragen dat het binnen 24 uur opgelost zal worden. Dit is inmiddels 6 dagen geleden ! Sommige buren moeten diverse straten aflopen om een lege container te vinden. Een grote schande dat dit mede door het slechte beleid van de verantwoordelijke wethouder ontstaan is.

  2. Aanvulling op mijn mail.
    De container staat op de hoek van de Jonker Fransstraat en Dirk Smitsstraat.

Reacties zijn gesloten.

Popular