HomeActiviteiten Nieuws NesselandeVrijdag 27 april 2018: Koningsdag Boulevard Nesselande; attracties, goodies, muziek en een...

Vrijdag 27 april 2018: Koningsdag Boulevard Nesselande; attracties, goodies, muziek en een DJ

 

Op vrijdag 27 april 2018 is het wederom Koningsdag in Nederland. Dat wordt ook in Boulevard Nesselande uitgebreid gevierd! De winkels zijn open, er is een gezellige kleedjesmarkt vol vintage hebbedingetjes en ook voor de kids is er van alles te beleven.  Op het Maltaplein, de Siciliëboulevard en de Corsicalaan zijn speciale plekken ingericht voor de leukste kleedjesmarkt van Rotterdam. Al vroeg in de morgen kun je hier rondstruinen voor leuke vintage hebbedingetjes.

Kinderattracties & gratis goodie + live muziek

Voor de kids zijn er diverse attracties op het Maltaplein. Er is een te gekke draaimolen, er staan verschillende springkussens en er zijn ook klimattracties. Voor de zoete trek is er een suikerspinnenkraam. Bij Mamamo kunnen kids een grappige foto laten maken in het fotobusje. Ook kunnen ze hier een gratis gadget ophalen. 
Bij Jumbo staat een schminkstand waar de kids zich als prins of prinses kunnen laten schminken. En speciaal voor Koningsdag is de ‘Koninklijke koets’ aanwezig waarin zij een rondje door het winkelgebied kunnen maken.  De hele dag is er gezellige live muziek in het winkelgebied. De mobiele DJ zorgt voor swingende beats en met het trio ‘Roept u maar’ wordt het pas echt een feestje.

Winkels open en gratis parkeren

Een groot deel van de winkels in Boulevard Nesseland is open tijdens Koningsdag. De Albert Heijn heeft aangepaste openingstijden van 08:00 – 14:00 uur en de Jumbo is open van 10:00 tot 19:00 uur. De Etos is op Koningsdag gesloten, net als WOW Kappers, Kapperazi en Sun & Beauty. Mamamo opent op Koningsdag extra vroeg de deuren. Hier kun je al vanaf 07:00 terecht voor een lekkere koffie. Feesten tot in de late uurtjes? Dat kan bij Brasserie Lookies, zij zijn open tot 20:30 uur. Verder is alle horeca tijdens Koningsdag geopend. Ook op Koningsdag kun je gratis parkeren in en rondom Boulevard Nesselande.

 

Via: Boulevard Nesselande website

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular