Meer dan 2.000 gratis afbeeldingen van Vuurwerk en Nieuwjaar

Ondanks de vuurwerkoverlast in Nesselande – en dan vooral gebied Brandingdijk-Waterwijk en omgeving boulevard Nesselande – is per 18 december een tijdelijk verbod op zwaar vuurwerk.

 

Op 18 december 2021 is het tijdelijk vuurwerkverbod officieel ingegaan om druk op de zorg te verminderen.

Dat betekent, dat alleen kindervuurwerk cat. F1 gekocht en afgestoken mag worden. Al het overige vuurwerk ook uit buitenland, mag niet vervoerd of afgestoken worden.

Met oud en nieuw is er wel een vuurwerkspektakel te zien bij de Erasmusbrug Rotterdam; deze is echter eerder in december opgenomen.

Op nesselande.info hebben wij foto’s van vermeende vuurwerk-overtreders en overlastgevers ontvangen; wij kijken of dit bruikbaar is en/of gedeeld kan worden met diverse instanties. 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel10 januari 2022 start werkzaamheden Prins Alexanderlaan
Volgend artikel[ONDERZOEK] ‘Ruim helft Nederlandse ouders bezorgd om privacy kind op sociale media’ #PanelWizard #Telegram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.