HomeNesselande INFO nieuwsBrandingdijk nu al verzakt, werkzaamheden en miscommunicatie zorgen voor onveilig situaties

Brandingdijk nu al verzakt, werkzaamheden en miscommunicatie zorgen voor onveilig situaties

De Brandingdijk Nesselande is voorzien van een nieuwe laag van bestrating en heuvels die het racen (en geluid) moet tegengaan. De deadline van de (onduidelijke) aanpassing aan de aftakking Brandingdijk  naar de ventweg (bewonersdeel) is ruim verstreken, helaas (meting 16/5/23 22 uur) staat het bord t/m 12 mei 2023 er nog steeds. Een bord dat in de voorbereiding gedraaid stond en zo de omwonenden niet tijdig leesbaar kon waarschuwen en vanaf 8 mei voor veel files heeft gezorgd de wijk uit. Daarbij trotseren velen een stuk tegen de richting inrijden. Het stuk Brandingdijk zo nu al verzakt zijn. 

 

Wie even post op deze locatie ziet dat de omleiding niet vanuit alle richtingen helder is. Zo lijkt het alsof het deel van de afslag-vertakking gewoon toegankelijk is voor al het verkeer (er staat immers geen melding dat het doodloopt) en zorgt voor verkeer dat of in een lus terug moet rijden of in veel gevallen toch het risico pakt om over 150 meter tegen de richting in te rijden (afbeelding) om een lange omweg te voorkomen de wijk uit.

De werkzaamheden zorgen momenteel juist voor meer onveilige situaties op de drukke dijk.

Waarom de omgeving “Situatie gewijzigd” bij de de diverse kruisingen op de Brandingdijk geen duidelijke voorrangsborden kennen, is tevens niet duidelijk. Dat de situatie is gewijzigd is duidelijk, wat dan de nieuwe verkeersregels zijn, is onduidelijk.

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair