HomeNesselande INFO nieuwsWoensdag 21 augustus weer zomerfeest in Nesselande

Woensdag 21 augustus weer zomerfeest in Nesselande

Het jaarlijkse zomerfeest voor alle kinderen (in de basisschoolleeftijd) uit Nesselande en omgeving zijn van harte welkom om dit jaar met mee te speuren op 21 augustus.

Woensdag 21 augustus 2024 ben je vanaf 9.30 uur welkom in de aula van basisschool Het Spectrum (Robert van t Hoffstraat 10 in Rotterdam-Nesselande). Ze starten de ochtend met een poppentheater, en daarna gaan we in groepjes, onder begeleiding van vrijwilligers, creatieve workshops en/of sport/spelletjes doen.

Wat deze workshops precies zijn, dat houden ze nog even geheim maar er staat ons veel leuks te wachten.

De ochtend duurt tot 13.00 uur, en wordt gerealiseerd door de Lichtkring uit Nieuwerkerk aan den IJssel, en de Kerk in Nesselande. Deze ochtend is helemaal gratis maar je moet je wel even opgeven via onderstaand formulier.

Nadat de gegevens zijn ingevuld ontvang je van ze binnen één week een bevestiging. Heb je niets ontvangen, neem dan even contact met ons op via zomerfeest@kerkinnesselande.nl.

Wil je deze ochtend (gedeeltelijk) helpen als vrijwilliger dan nodigen we je van harte uit om dit ook in onderstaand formulier op te geven. We nemen dan via de mail contact op en informeren jou over de mogelijkheden. Klik hier voor info!


<ingezonden mededeling>

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair