De kristal Nesselande huis van de wijk event
De kristal Nesselande huis van de wijk event
Op woensdag 6 oktober 2021 om 14.30 uur is er een kindertheatervoorstelling van Koos Wieman in De Kristal. Koos speelt de voorstelling Een thuis voor muis voor de kinderen van Nesselande van 4 jaar en ouder; dit omdat het dan Kinderboekenweek is!
Natuurlijk heb je daarvoor een kaartje nodig, dat is gratis voor bibliotheekleden en niet-leden betalen € 2,50.
Dat kaartje kun je halen bij de balie van de bibliotheek of online, via onze website. De bieb is een beetje te klein, dus verhuizen we voor de voorstelling even naar onze vorige plek, aan de overkant in de Kristal!


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelOnline campagne FraudeHelpdesk.nl: ‘Opleving verhuurfraude door woningnood’
Volgend artikelBuurtwerk Nesselande: Young010 on Tour X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.