Voor de tweede keer organiseert de actieve ondernemersgroep van het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel een Fashion and Food festival.

Op zaterdag 9 September 2017 tussen 13:30 en 22:00 uur zal er van alles te beleven zijn in het Oude Dorp. Naast diverse optredens zal er ook een groot terrassenplein worden neergezet om culinair te kunnen genieten. Naast de culinaire hoogstandjes van de horeca van het Oude Dorp zullen er ook diverse foodtrucks aanwezig zijn.

Een bijzonder moment zal ook een slipper-run zijn. Nadat in de vorige editie velen een parcours aflegden op hoge hakken wordt er dit jaar gelopen op teenslippers. Deze zijn uiteraard te koop bij de winkeliers in het Oude Dorp. De organisatie heeft er dit jaar voor gekozen om de opbrengst van deze actie te schenken aan het Hospice IJsselthuis in Nieuwerkerk aan den IJssel.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelWinst voor VV Groeneweg meiden onder de 17; speelsters gezocht! #voetbal
Volgend artikel‘Vragen over de enorme wachtlijst VV Nieuwerkerk’ #voetbal #club

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.