HomeActiviteiten Nieuws NesselandeArchief Nesselande.info (sinds 2004): Een visuele historie van de wijk Rotterdam-Nesselande

Archief Nesselande.info (sinds 2004): Een visuele historie van de wijk Rotterdam-Nesselande

In coronatijd zouden we bijna al die fraaie evenementen – vaak aan de boulevard – vergeten in de wijk Nesselande. Een circus, kermis, diverse nationale kampioenschappen beachvoetbal en -volley. Trendsettend portal Nesselande.info – in 2004 als eerste met een portal begonnen in en rondom de wijk Nesselande – heeft een giga archief van artikelen en foto’s + video’s. Nu wij de artikelen in de nieuwe website ontsluiten en terug laten gaan tot aan 2004, groeit ook de Pinterest aan met unieke foto’s en video’s uit de historie van de futuristische strandwijk Nesselande. 

Klik hier voor de Pinterest van nesselande.info met visuele historie van de wijk. 

Waar de onnodige negatieve berichtgeving over de wijk Nesselande en natuurlijk de coronatijd het aantal evenementen heeft doen terugdringen, biedt ons (visuele) archief uitkomst.

Van Koningsdag tot beachvolley tot kerstmarkten en de snelle auto show aan de Kretalaan. Een visueel archief met unieke foto’s dat nog verder zal uitgroeien.

Nesselande skyline en by night:

Wij zitten in een overgang van Flickr naar Pinterest; het oude – zeer omvangrijke archief – dat nog niet is overgezet, is hier vindbaar. 

 

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair