HomeDe Kristal/Huis van de WijkDe Kristal Nesselande haalt website uit de lucht en zoekt vrijwilligers

De Kristal Nesselande haalt website uit de lucht en zoekt vrijwilligers

De Kristal Rotterdam-Nesselande, het fraaie gebouw tegenover de metro, haalt haar website uit de lucht. Nesselande.info steunt De Kristal met relevante berichtgeving naar de inwoners in de wijk. De Kristal gaat eigen berichtgeving via Facebook voortzetten, dat spijtig wel nadelen kent. Door het zogenaamde algoritme zien nog maar 4-5% van de Facebook-volgers en -vrienden de content. Het bereik neemt sinds 2013 enorm af waardoor maar een enkeling de gedeelde berichten op Facebook ziet. Bron afbeelding: onderzoek Ogilvy research. 

Humanitas en vrijwilligers

De Kristal is onderdeel van Humanitas en helpt mensen hun leven zo zelfstandig mogelijk, op hun eigen manier vorm te geven.
Wij vinden we levensvreugde, geluk, het allerbelangrijkste
De coronaperiode heeft ook bij De Kristal een enorme impact en zoekt vrijwilligers.

Wil jij/u graag  Humanitas wil helpen door zich als vrijwilliger aan te melden. Ben je specifiek op zoek naar vrijwilligerswerk bij Humanitas, kijk dan eens op  stichtinghumanitas.nl/vrijwilligers om te zien waar wij naar op zoek zijn. Of stuur een e-mail aan ikwilhelpen@stichtinghumanitas.nl als je dat wat je graag wilt doen niet in het overzicht van vrijwilligersvacatures terugvindt.

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Populair