De laatste kavels in Waterwijk-Nesselande gaan in de (kostbare) verkoop

1519

 

Via de social media zijn wij getipt over (kostbare) kavels in Waterwijk die in fase 6 in de verkoop zijn gegaan. De gemeente Rotterdam meldt:

Gemeente Rotterdam brengt 18 riante zelfbouwkavels in Waterwijk Nesselande in de verkoop door middel van een loting. Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. In Waterwijk komen in totaal ruim 400 woningen, waarvan 330 op vrije, ruime in het water gelegen kavels. Wat is er mooier dan vanuit je eigen tuin het weidse water op te peddelen? Creëer je eigen ruimte is het motto voor Waterwijk. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

De 18 kavels liggen aan de Aelbert van Spanjekade en Wilhelmina Voorwindenkade (Waterwijk, deelgebied 1.6) en variëren in grootte van zo’n 500m2 tot bijna 1700m2. De inschrijving voor de loting sluit op 27 september 2022. Zie foto boven. 

 

Bestudeer de mogelijkheden vooraf
Er is een grote diversiteit aan woonwensen door de unieke landschappelijke liggen en het waterrijke gebied. Kavels dragen bij aan de verwezenlijking van enkele van deze woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden je daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met een architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

Belangrijke informatie

De 18 kavels liggen aan de Aelbert van Spanjekade en Wilhelmina Voorwindenkade (Waterwijk, deelgebied 1.6) en variëren in grootte van zo’n 500m2 tot bijna 1700m2.

De loting vindt plaats op 29 september 2022 en zal verzorgd worden door:

Nouwen Notarissen,
Argonautenweg 17b
3054 RP ROTTERDAM
(contactpersoon L. van Schie, e-mailadres: L.vanschie@nouwen-notarissen.nl)

Nadat Nouwen Notarissen jouw inschrijfformulier en de waarborgsom heeft ontvangen, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

Belangrijke data
Uiterlijke datum indiening Formulier aanvullende vragen: 6 september 2022
Sluiting inschrijving loting + waarborgsom bij notaris: 27 september 2022
Datum loting: 29 september 2022

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.